Deelnemen aan de Challenge

Pitch jouw start-up en win mogelijkheden om je start-up verder te ontwikkelen!

Tijdens dit evenement zullen hoogwaardige sprekers afgewisseld worden met jonge startups. Deze dag staat in het teken van informeren, uitdagen en winnen!

Wat
Tijdens de Challenge & Congress krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens een live-bidding. Daarnaast worden de pitches afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Het publiek krijgt, naast de partners van de SHC, de verantwoordelijkheid om hun mogelijkheden en middelen aan de startups aan te bieden tijdens de live-bidding. Er zal dus niet maar 1 winnaar uit de bus komen, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:
Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners. In totaal wordt er 15.000 euro aan prijzengeld onder de 5 finalisten uitgedeeld. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken?
Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Voor wie
Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
– Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

Benieuwd naar de rest van de voorwaarden en de selectieprocedure? Lees hier het wedstrijdreglement: Wedstrijdreglement SHC Challenge 2018 

Waar & Wanneer
De Challenge & Congres zal dit jaar op donderdag 31 mei 2018 plaatsvinden. Het evenement zal plaatsvinden bij AFAS, Philipsstraat 9 in Leusden. Het programma duurt ongeveer van 10.00 uur t/m 17.30 uur. 

Selectieprocedure
Om te mogen pitchen dien je je innovatie voor 10 mei in te schrijven via zorginnovatie.nl. Het SHC-bestuur zal in samenwerking met haar partners 15 start-ups selecteren die mogen pitchen. Voor de geselecteerde start-ups wordt op 24 mei een pitchworkshop gegeven, zodat zij een pitch van hoogwaardige kwaliteit kunnen geven. 

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Meld je dan aan voor de Challenge & Congress via onderstaande link! 

Pitch jij straks jouw innovatie op de Challenge?

Schrijf je hier in voor de Challenge