Deelnemen aan het SHC Pitchevent? Pitch jouw start-up en maak kans op verschillende geldbedragen van in totaal wel €5.000 om je start-up verder te ontwikkelen!

Wat
Het SHC Pitchevent is hét podium waar innovatie, zorg en duurzaamheid samenkomen. Tijdens het Pitchevent krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen. Daarnaast worden de pitches afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Meedoen aan het Pitchevent heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen.

Financiële ondersteuning: Start-ups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners, met in totaal wel €5.000 aan prijzengeld! 
Structurele ondersteuning: Start-ups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Voor wie
Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:

– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
– Deelnemers zijn tussen de 18 en 35 jaar.

Waar & Wanneer
Het volgende Pitchevent zal plaats vinden op 7 juni 2024, in de middag. Het inhoudelijke programma zal nog bekend gemaakt worden. Houd de website en socials in de gaten voor de laatste updates!

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Maak vast je interesse in deelname kenbaar via startups@shcbestuur.nl