Deelnemen aan de Challenge

Pitch jouw start-up en win mogelijkheden om je start-up verder te ontwikkelen!

Tijdens dit evenement zullen hoogwaardige sprekers afgewisseld worden met jonge startups. Deze dag staat in het teken van informeren, uitdagen en winnen!

Wat
Tijdens de Challenge & Congress krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens een live-bidding. Daarnaast worden de pitches afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Het publiek krijgt, naast de partners van de SHC, de verantwoordelijkheid om hun mogelijkheden en middelen aan de startups aan te bieden tijdens de live-bidding. Er zal dus niet maar 1 winnaar uit de bus komen, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:
Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken?
Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Voor wie
Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
– Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

Benieuwd naar de rest van de voorwaarden en de selectieprocedure? Lees hier het wedstrijdreglement: Wedstrijdreglement SHC Challenge 2019 

Waar & Wanneer
De Challenge & Congress zal dit jaar op donderdag 23 mei 2019 plaatsvinden. Het programma duurt ongeveer van 10.00 uur t/m 17.00 uur (met aansluitend borrel). De Challenge&Congress zal dit jaar plaatsvinden in het KPN hoofdkantoor in Rotterdam!

Wilhelminakade 123, 3072 AP, Rotterdam  

Selectieprocedure
De deadline voor het indienen van innovaties is gesteld op 3 mei 17:00 uur. Op 8 mei zullen de inzendingen voor de Challenge officieel bericht krijgen of ze wel of niet geselecteerd zijn voor het evenement. De SHC behoudt zich het recht om de deadlines aan te passen naar een later moment.  

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Meld je dan aan voor de Challenge & Congress via onderstaande link! 

Pitch jij straks jouw innovatie op de Challenge?

Inschrijvingen voor de Challenge&Congress zijn geopend!