Deelnemen aan de Challenge

Pitch jouw start-up en win mogelijkheden om je start-up verder te ontwikkelen!

Tijdens dit evenement zullen hoogwaardige sprekers afgewisseld worden met jonge startups. Deze dag staat in het teken van informeren, uitdagen en winnen!

Wat
Tijdens de Challenge & Congress krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens een live-bidding. Daarnaast worden de pitches afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Het publiek krijgt, naast de partners van de SHC, de verantwoordelijkheid om hun mogelijkheden en middelen aan de startups aan te bieden tijdens de live-bidding. Er zal dus niet maar 1 winnaar uit de bus komen, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:
Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken?
Meld je dan, via Zorginnovatie, aan voor de Challenge & Congress 2020

Voor wie
Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
– Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

Benieuwd naar de rest van de voorwaarden en de selectieprocedure? Lees hier het wedstrijdreglement: Wedstrijdreglement C&C 2020.

Waar & Wanneer
De C&C zal dit jaar digitaal worden gehouden op 16 september 2020. De deelnemers die door mogen naar de tweede pitchronde zullen hun pitch doen tijdens de livestream op 16 september in het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam, Wilhelminakade 123, 3072 AP. De C&C kan hier live (en gratis) gevolgd worden vanaf 15:30. 

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Meld je dan aan voor de Challenge & Congress via onderstaande link!