Deelnemen aan de Challenge

Pitch jouw start-up en win mogelijkheden om je start-up verder te ontwikkelen!

De Challenge & Congres zal dit jaar op donderdag 31 mei 2018 plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen hoogwaardige sprekers afgewisseld worden met jonge startups. Deze dag staat in het teken van informeren, uitdagen en winnen!

Tijdens de Challenge & Congres kunnen geslecteeerde start-ups, tijdens de live-bidding, zowel financieĢˆle als structurele middelen winnen die ze nodig zullen hebben voor een succesvolle start van hun ondernemingsavontuur. Het publiek krijgt, naast de partners van de SHC, de verantwoordelijkheid om hun mogelijkheden en middelen aan de startups aan te bieden tijdens de live-bidding. Er zal dus niet maar 1 winnaar uit de bus komen, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

In 2017 werd er 14.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld en konden start-ups onder andere consult-uren, publiciteit, werkplekken, proeftuinen, inspiratiereizen en samenwerkingsverbanden winnen.

Een verfrissende dag vol innovatie, ondernemerschap en netwerken!

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Meld je dan aan voor de Challenge & Congres!

Het verschil tussen het SHC traject en de Challenge
Het SHC traject is speciaal bedoeld voor jonge ondernemers met een idee voor zorginnovatie, maar die nog niet zo ver zijn in het ontwikkelen van de start-up. De deelnemers van het traject kunnen uiteindelijk wel, mochten ze ver genoeg zijn doorontwikkeld, meedoen aan de Challenge. De Challenge is namelijk bedoeld voor de start-ups die een stapje verder zijn. Zij moeten in staat zijn om hun start-up concreet te pitchen om zo kans te maken op financiële en structurele middelen.

De inschrijvingen gaan via de website zorginnovatie.nl en zullen binnenkort opengaan.