Challenge & Congress

Help nieuwe startups op weg en werk mee aan een duurzame gezondheidszorg voor iedereen!

Wat
Op de Challenge & Congress (C&C) komt het hele jaar van de SHC samen! Op dit event zullen pictches van innovatieve zorgstartups (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar afwisselen. Het event wordt afgesloten met de live-bidding waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende start-ups om hen op weg te helpen. Hiermee komen alle facetten van de SHC’s aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma
Tijdens de C&C zullen de inspirerende sprekers, Jeroen Kemperman, Patricia Heijdenrijk en Laurent de Vries het publiek aan het denken zetten en met hen in discussie gaan. Zij zullen worden afgewisseld met startups die hun inspirerende idee pitchen. Gedurende de dag zullen ook de SHC-trajectdeelnemers hun idee en voortgang laten zien door middel van een poster sessie. Het programma zal eindigen met een spannende live-bidding, waarna de netwerkborrel start. Als publiek wordt u aangespoord om tijdens de live bidding spontaan een “bod” te doen in de vorm van bijvoorbeeld expertise, om een startup waarin u veel potentie ziet verder op weg te helpen. Dit jaar wordt er 15.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld en kunnen de startups onder andere consultatie-uren, publiciteit, werkplekken, proeftuinen, inspiratiereizen en samenwerkingsverbanden winnen.

Lees hier meer over de sprekers.

Lees hier meer over de 15 start-ups die zullen pitchen.

Overzicht programma:
10:00  Inloop
10:30  Opening
11:00  Keynote spreker 1:Patricia Heijdenrijk-Can
11:20  Keynote spreker 2: Jeroen Kemperman
11.40  Lachtraining Bente Adriaens
11:50  Start-up Pitches deel 1
12:30  Lunch
13:20  Keynote spreker 3: Laurent de Vries
13:50  Start-up Pitches deel 2
14:30  Pauze
15:00  Finale & Live-bidding
17:00  Netwerkborrel

Voor wie
Vanwege de combinatie van een challenge en een congres is dit event interessant voor meerdere groepen. Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, met o.a. partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele externen. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.

Waar & Wanneer
De Challenge & Congress zal dit jaar op donderdag 31 mei 2018 plaatsvinden. Dit jaar wordt het evenement geheel verzorgd door AFAS Software. Het evenement zal dus ook bij hen plaatsvinden op Philipsstraat 9 in Leusden. Het programma duurt ongeveer van 10.00 uur t/m 17.30 uur. 

 Kosten
De kosten voor de Challenge & Congress bedragen €20 voor niet-studenten en €10 voor studenten. Vergeet niet je studentenkaart mee te nemen als je een student ticket hebt gekocht. De lunch en netwerkborrel zijn inbegrepen in de kosten.