Evenementen

De SHC zet zich middels het organiseren van drie events in om zorginnovatie te stimuleren onder jonge ondernemers: woensdagavond 8 februari 2017 vond de SHC Kick-off plaats, ter inspiratie van iedereen met interesse in innovatie in de zorg. Korte prikkelende presentaties werden gegeven en er was gelegenheid om contact te leggen en te brainstormen met studenten en young professionals uit andere disciplines.

Om ideeën aan te scherpen en om eventuele producten van de jonge ondernemers te verbeteren wordt er in het voorjaar op 23 maart 2017 de SHC Masterclass aangeboden. Essentiële informatie over onder andere ondernemerschap, subsidie mogelijkheden en wettelijke kaders wordt verstrekt. Ten slotte worden de coaches uit het SHC-netwerk aan het publiek voorgesteld en de mogelijkheid geboden tot netwerken. In het traject tussen de Masterclass en de SHC Challenge worden deelnemers gekoppeld aan de SHC coaches. Aan hen kunnen zij al hun vragen stellen.

Tijdens de SHC Congres & Challenge op 1 juni 2017, presenteren de SHC Challenge finalisten hun ideeën aan het publiek. Daarnaast worden er boeiende presentaties gegeven over ondernemerschap en innovatie in de zorg. De dag eindigt met een live bidding, waar partners en bezoekers in cash en in kind kunnen investeren in de winnaars.