Deelnemen aan de Challenge?
Informatie voor het event van 2023 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!
Bekijk deze pagina voor het programma van 2022

Pitch jouw start-up en win mogelijkheden om je start-up verder te ontwikkelen!

Tijdens dit evenement zullen hoogwaardige sprekers afgewisseld worden met jonge startups. Deze dag staat in het teken van informeren, uitdagen en winnen!

Wat
Tijdens de The Sustainable Healthcare Challenge krijgen geselecteerde start-ups de kans om hun idee te pitchen. Daarnaast worden de pitches afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiele ondersteuning winnen van SHC-partners. 
Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken?
Meld je dan, aan voor The Sustainable Healthcare Challenge. 

Voor wie
Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:

– Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan 10.000 euro;
– Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar.

Benieuwd naar de rest van de voorwaarden en de selectieprocedure? Lees hier het wedstrijdreglement: Wedstrijdreglement 2022

Waar & Wanneer
Het event zal plaatvinden op 14 juni 2022 van 12:30-18:00 uur, te Utrecht Jaarbeursplein 6. Hierbij vormt het event een onderdeel van de Dutch Health Week: een week met meerdere beurzen gerelateerd aan gezondheid. Dit betekent dan ook gratis toegang tot de beursvloer voor alle kandidaten van De Sustainable Healthcare Challenge!

Heb jij een beginnende start-up en wil jij kans maken op financiële en structurele middelen? Meld je dan aan vóór 31 mei via de volgende link