Challenge & Congress

7 juni 2024, 14:30-19:00

De Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge is hét podium waar innovatie, zorg en duurzaamheid samenkomen. Onder leiding van dagvoorzitter Sander Kooiman (Triodos Bank) wisselen pitches van innovatieve zorgstartups en plenaire talks elkaar af. We nemen een kijkje in de keuken van het start-up traject wat voorafgaand aan het evenement is georganiseerd. De deelnemende startups die dit traject van 10 weken doorlopen staan te trappelen om te gaan pitchen! Hierbij strijden ze om verschillende prijzen, mede mogelijk gemaakt door onze partners, die hen op weg zullen helpen in hun ondernemersavontuur. Denk aan geldbedragen maar bijvoorbeeld ook coaching en consultancy uren. 

Op 7 juni, 14:30-19:00, komen alle facetten van de aanpak van de SHC samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma

14:00 –  Inloop & Start-up Markt
14:30 – Opening
14:45 – Keynote Menno Kamphuis (Oprichter Moovd)
15:15 – Pitches Start-up Traject (deel 1)
15:45 – Pauze & Start-up Markt
16:00 – Pitches Start-up Traject (deel 2)
16:30 – Keynote Jan-Peter Niezink (Programmamanager Duurzaam Ondernemen, ’s Heerenloo)
17:00 – Prijsuitreiking Start-up Traject
17:15 – Start-up markt en netwerken

Finale Start-up Traject

Het Start-up Traject van de Sustainable Healthcare Challenge is speciaal voor jonge enthousiastelingen met een idee om de zorg te veranderen. Gedurende het traject de afgelopen maanden hebben de deelnemers exclusieve trainingen doorlopen, georganiseerd door partners van de SHC. Een greep uit de onderwerpen die voorbij kwamen: ondernemersplan, validatie, inzicht in het zorglandschap, marketing en pitchen.

Tijdens de Challenge & Congress vindt de finale van het Start-up Traject plaats. De zes deelnemers pitchen op het podium hun start-up voor een deskundige jury, bestaande uit Manuel Voll, Anne Brouwer en Sjim Romme, en maken hierbij kans op verschillende geldbedragen en in-kind prijzen zoals coaching en consultancy-uren. 

Start-up markt

De middag wordt afgesloten met een start-up markt waar 15 bevlogen ondernemers staan te popelen om hun zorginnovatie met jou te delen. Loop rond, test nieuwe innovaties en kom in contact met het netwerk van de SHC. Benieuwd naar de ondernemers op de markt? Neem alvast een kijkje wie aanwezig zal zijn! 

Aanmelden

De Challenge & Congress vindt plaats op vrijdag 7 juni 2024, van 14:30-19:00, en is een gratis evenement. Wel vragen we om je vooraf aan te melden. Dat kan via onderstaande knop. 

Partners

De Challenge & Congress wordt georganiseerd in samenwerking met Triodos Bank en wordt mede mogelijk gemaakt door de Topsector Life Sciences & Health (Health~Holland).