Challenge & Congress

Help nieuwe start-ups op weg en werk mee aan duurzame gezondheidszorg voor iedereen!

Wat
De Challenge & Congress van de Sustainable Healthcare Challenge is hét podium waar innovatie, zorg en duurzaamheid samenkomen. Op dit event zullen pitches van innovatieve zorgstartups en plenaire talks elkaar afwisselen. We nemen een kijkje in de keuken van het start-up traject wat voorafgaand aan het evenement is georganiseerd. De deelnemende startups die dit traject van 10 weken doorlopen staan te trappelen om te gaan pitchen! Het event wordt afgesloten met een pitchwedstrijd, waarin er door de deelnemende start-ups wordt gestreden om prijzen die hen op weg zullen helpen in hun ondernemersavontuur. Op dit evenement komen alle facetten van de aanpak van de SHC aanpak samen: het inspireren van mensen voor zorginnovatie, het stimuleren van studenten en young professionals om een idee na te jagen, het faciliteren van groei voor start-ups door ze een publiek en prijzen te bieden, en het verbinden van ons netwerk met de aanwezige studenten.

Programma
Tijdens de Challenge & Congress wisselen inspirerende sprekers en de pitches van de innovatieve zorgstartups elkaar af. Het inhoudelijke programma zal nog bekend gemaakt worden. 

Voor wie
Omdat de SHC gelooft dat we alleen samen tot echt goede nieuwe zorginnovaties kunnen komen, brengen wij diverse partijen samen. Zo is ons eigen netwerk aanwezig, bestaande uit onze partners, supportpartijen, coaches, startups en experts, maar komen er ook vele andere geïnteresseerden. Denk daarbij natuurlijk aan studenten en young professionals, maar ook aan bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en andere innovatoren.

Waar & Wanneer
De volgende Challenge & Congress zal plaats vinden op vrijdag 7 juni 2024, in de middag. Het inhoudelijke programma zal nog bekend gemaakt worden. Houd de website en socials in de gaten voor de laatste updates!

Heb je al interesse om aanwezig te zijn? Meld het vast via marketing@shcbestuur.nl