Nieuwe ambassadeurs gezocht!

Heb jij affiniteit met ondernemerschap in de zorg? Wil je bijdragen aan een duurzame gezondheidszorg en tegelijkertijd je netwerk uitbreiden? Wij zoeken een aantal studenten en young professionals die zich in willen inzetten voor de missie van de Sustainable Healthcare Challenge! Deze missie bevat het stimuleren van jong ondernemerschap in de zorg met als doel om de gezondheidszorg te verbeteren.

Hieronder kun je vinden wat er van je wordt verwacht en wat je ervoor terug krijgt. Wij staan echter ook open voor eigen invulling en initiatief! Wij zijn een jonge stichting gerund door studenten, dus nieuwe ideeën, talenten en skills zijn altijd welkom. Laat het dan ook vooral weten als je bijvoorbeeld ervaring hebt met marketing, het maken van foto’s en video’s of het organiseren van een congres, want wie weet kan jij nog wel veel meer voor ons betekenen!

Wat wordt er van je verwacht?
• Enthousiasme over innovatie in de zorg
• Het actief promoten van de SHC via verschillende kanalen (denk aan: social media, college praatjes houden, ‘via via’ promotie)
• Aanwezigheid op de evenementen die de SHC organiseert
• Een tijdsbesteding van ongeveer 5 uur per maand

Wat krijg je ervoor terug?
• Een netwerk van ambitieuze jonge ondernemers die allen affiniteit hebben met de zorg
• De kans om in contact te komen met de organisatie van de SHC en de mogelijkheid om ook in de toekomst betrokken te blijven bij de SHC, eventueel als nieuw jaarbestuur
• Gratis toegang tot de SHC evenementen
• Netwerken met partijen uit de zorg
• Een mooie ervaring die ook nog eens goed staat op je CV!

Enthousiast geworden? Meld je aan door een korte motivatie en je cv te sturen naar marketing@shcbestuur.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Ook voor vragen kun je terecht bij marketing@shcbestuur.nl.

De SHC is een stimulator van de bovenste plank. Het stelt deadlines en legt het vuur aan je schenen, maar tegelijkertijd omarmt het je ook en helpt waar mogelijk door het uitgebreide netwerk van coaches en deskundigen. Maar bovenal is de SHC een community van mensen die allemaal hetzelfde willen, namelijk de gezondheidszorg beter maken. De energie die dat je geeft is geweldig en op zichzelf al een reden om mee te doen.

Tim Boers

Nieuwe ambassadeur van de SHC

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik graag de gedachte achter de SHC wilde steunen voor een duurzamere gezondheidszorg en hierbij interessante startups wilde leren kennen met mooie ideeën.

Het leukste vind ik dat wij ons met zijn allen inzetten voor een goed doel, dat wij nieuwe startups enthousiast maken en hiermee samenwerken voor een betere gezondheidszorg. Doordat je breder kijkt dan alleen je eigen werk of studie, kun je jezelf ontwikkelen, hierbij ook nog eens waardevolle contacten opdoen en bijdragen aan een duurzamere zorg.

Nupur Kohli

Huidig ambassadeur

Het ambassadeurschap heeft mij in contact gebracht met interessante zorgondernemers en diverse partners uit de zorgketen. Van veelbelovende start-ups met een frisse blik tot ervaren instanties/ ondernemers met expertise. Ook heb ik kunnen sparren met branchegenoten over onze passie en visie over de zorg.

Het leukste is de diversiteit van de participanten en de gedeelde passie voor de zorg. Met name de combinatie van jonge ondernemers en ervaren zorgpartners. Dit maakt elk evenement interessant om bij te wonen.

Niels Broekhaus

Huidig ambassadeur