Marjolein van Koningsveld en Marcel Tiggelman zijn in 2016 begonnen met het ontwikkelen van de ORYX GO!; een systeem dat met behulp van sensortechnologie de kwaliteit van de loopbeweging in kaart brengt. Hiermee kunnen ze zien of een oudere een verhoogd valrisico heeft en wat de beste behandelmethode is om dit risico te verlagen.

“De SHC heeft ons een fantastisch podium gegeven waardoor we in contact zijn gekomen met alle voor ons belangrijke stakeholders. Wat dat betreft is het opbouwen van ons netwerk echt begonnen na de Challenge&Congres.

Inmiddels zitten we midden in de Europese accelerator INNOLABS. Dankzij onze overwinning tijdens de Nederlandse Get In The Ring mogen we ons idee in juni presenteren tijdens een wereldwijd evenement in Berlijn! Ook zijn we druk bezig investeerders aan boord te krijgen om de volgende stappen te zetten.

Tevens zijn we in de race voor de nationale zorginnovatieprijs 2019 (stemmen kan HIER) en staan we dankzij Justus Hemelaar van de Jaarbeurs binnenkort op Zorg & ICT; een plek die we tijdens de Challenge&Congres vorig jaar van hem aangeboden kregen.

De SHC heeft ons echt een stap verder gebracht en is voor ons dus van ongelofelijke waarde geweest. De fles champagne die we wonnen voor de beste pitch staat nog steeds als trofee op kantoor en herinnert ons nog iedere dag aan die 10 bijzondere weken in 2018! ”