Eind 2017 werkten Margryt Fennema en ik (Louis Zantema) aan een innovatieproject bij een expertisecentrum waarbij we ontdekten dat inzet van virtual reality bij chronische pijn erg helend kan werken. We zijn gaan onderzoeken of er ook een duurzaam en therapeutisch effect haalbaar is. Begin 2018 zijn we een bedrijf gaan starten om te kijken hoeveel potentie ons project zou hebben als start-up.

Het was een leerzaam proces om met de SHC mee te doen, het geeft veel vertrouwen om als finalist en uiteindelijk zelf winnaar op het podium te mogen staan. Meest waardevol is ontmoetingen met investeerders, naar aanleiding van de SHC, waar we binnenkort zelf op een investering hopen. Daarnaast kwamen we via Robin Toorneman terecht bij de Health&Care Day, waar we kort mochten pitchen en veel potentiële klanten ontmoetten!

RelieVR is in beta, we hebben inmiddels zo’n dik 600 sessies getrackt en zien supermooie resultaten bij patiënten. Diverse partijen hebben de beta aangeschaft en doen mee aan onderzoek. We hebben ons eigen kantoor en werken samen met developer Grendel Games aan een release in Q3 2019. We hopen onze eerste personeelsleden aan te trekken en dit jaar volop sales met RelieVR te gaan maken.

Website van RelieVR