Studio Flessenpost ontwikkelt als ontwerpstudio middelen die ingezet kunnen worden in de communicatie met moeilijk bereikbare doelgroepen. Onze samenwerking ontstond bij een opdracht voor de gemeente Utrecht in ons afstudeerjaar (2016/2017) van de opleiding Graphic Design aan de HKU, en na ons afstuderen zijn wij bij de SHC terecht gekomen. De SHC heeft ons geholpen in de professionalisatie van ons als bedrijf, het verscherpen van onze doelen en met de opbouw van ons netwerk.

Nu, een jaar na de start van het traject, hebben we ervoor gekozen om zo veel mogelijk tijd in Studio Flessenpost te steken, en onze andere bezigheden op een lager pitje te zetten. We zijn gestart met een aantal nieuwe opdrachten en hopen in het aankomende jaar op nog veel meer plekken en bij meer bedrijven, informatie toegankelijk te maken voor iedereen!

Ben jij of ken jij zo’n instantie die onze hulp goed kan gebruiken, laat het ons dan vooral weten. Meer informatie over ons en ons werk is te vinden op www.studioflessenpost.nl