Het initieel idee van onze ProbeFix is ontstaan tijdens het afstudeeronderzoek van Benjamin Tchang (CEO) naar spierziekten bij kinderen. Hij merkte dat het erg uitdagend was om een echo tijdens inspanning te maken. Hij heeft zijn hockey teamgenoot Victor Donker (COO) gevraagd te helpen met dit probleem en hierna is zijn studievriend Jori Verbeek (CTO) ook erbij gekomen. Samen is Usono opgericht in 2016.

De SHC heeft ons in contact gebracht bij Philips, subsidie adviseurs en innovatie managers van ziekenhuizen.

We hebben afgelopen jaar veel internationale ervaring opgedaan, een aantal awards gewonnen en vooral ook heel veel geleerd. We zijn nog druk bezig met het introduceren van het product aan ziekenhuizen waarbij we heel specifiek werken aan de Duitse markt. Hierbij is ons doel om via referentie centra en Usono Ambassadors nog meer interesse te creƫren bij cardiologen die met ultrasound werken. De reacties uit Duitsland zijn veelbelovend en we verwachten daardoor ook veel van deze grote markt.

Het is voor ons als oprichters nog altijd mooi om het enthousiasme te zien als doktoren de ProbeFix voor het eerst gebruiken. Wij verlichten, verbeteren en innoveren het gebruik van ultrasound!

Website: http://usono.com/