Oud SHC start-up UpHub is een onderneming die streeft naar het creëren van een laagdrempelige omgeving waarin ouders collectief een ondersteuningsnetwerk van kennis en uitwisseling opbouwen.

In 2018 hebben Tessa Schotman en Isa Eekhout deelgenomen aan het SHC Traject met de ‘Puber App’. Tijdens het traject hebben zij samen met hun coach Rob Goring MMO ING hun focus verlegd tot het ontwikkelen van een Puber Pubquiz in plaats van een app. De pubquiz opent het dialoog voor vier verschillende thema’s die relevant zijn voor kinderen in de puberteit: sex, alcohol en drugs, social media & internet, en het puberbrein. De workshop van Online Department waarbij een Customer Journey Map moest worden opgezet werd door UpHub als een highlight ervaren.

UpHub is nu druk bezig met het verder uitbouwen van de pubquiz en hebben meerdere geslaagde pubquiz avonden georganiseerd in samenwerking met o.a. Centrum voor Jeugd en Gezin. Recent hebben zij een Facebook pagina aangemaakt, zijn ze de fundering aan het leggen voor een website, en staan ze ingeschreven bij de KvK!

Bent of kent u een organisatie wiens doelgroep er baat bij heeft iets te leren over pubers of zelf ouder is van pubers? Neem contact op met UpHub!