Ons team

Het dagelijkse bestuur van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is in handen van een enthousiast en ambitieus team van studenten en young professionals. Vanuit hun passie voor jong ondernemerschap zetten zij zich vrijwillig in voor de SHC. Naast het jaarbestuur is er een Raad van Toezicht (RvT) die de langetermijnvisie bewaakt. Tenslotte heeft de SHC een bevlogen team van ambassadeurs, die de SHC promoten, het netwerk verder vergroten en ondersteunen bij evenementen.

Jaarbestuur

Jaarlijks worden zes tot acht bestuursleden aangenomen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de evenementen en de continuïteit van de stichting. Het bestuur vergadert wekelijks en elke maand tot twee maanden komen zij samen met de Raad van Toezicht.
Robin Toorneman

Robin Toorneman

Voorzitter

Robin Toorneman zal dit jaar zowel de master Drug Discovery & Safety (Vrije Universiteit) als de master Health Economics, Policy & Law (Erasmus Universiteit Rotterdam) afronden. Daarnaast werkt hij als Management- en Project assistent bij een spin-off bedrijf van de Universiteit Utrecht.

Franne Koolen

Franne Koolen

Marketing & Communicatie | ICT | Vice-voorzitter

Franne Koolen is masterstudent Geneeskunde aan Universiteit Leiden. Vanwege een brede interesse in de zorg volgt zij tevens de master Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. 

Niels de Vette

Niels de Vette

Externe Relaties

Niels de Vette werkt als consultant bij Key Groep, een management consultancybureau binnen de gezondheidszorg, waarbij hij betrokken is bij verschillende vraagstukken.

Marko Bots

Marko Bots

Externe Relaties

Marko Bots is een bachelorstudent aan de Universiteit Utrecht. Hij is nu in de afrondende fase van zijn Bachelor Natuurwetenschap & Innovatiemanagement met als hoofdrichting Life Sciences. Als vervolg op zijn bachelor wil Marko de European Master in Health Economics and Management volgen.

Amber Brauer

Amber Brauer

Eventmanager

Amber Brauer is masterstudent Infection and Immunity aan de Universiteit Utrecht. In haar bachelor aan de University College Maastricht, focuste ze op biomedische wetenschappen door middel van verschillende onderzoeksprojecten. 

Heleen van der Heijden

Heleen van der Heijden

Start-up Manager

Heleen van der Heijden is masterstudent “Occupational Health Psychology” aan de Universiteit Leiden. Ze hoopt aankomend jaar meer kennis te vergaren over gezondheid en welzijn op de werkvloer. Naast haar bachelor Psychologie heeft ze daarnaast als planner van de thuiszorg gewerkt.

Lukas Hoes

Lukas Hoes

Financiën

Lukas Hoes is na het afronden van zijn bachelor Geneeskunde te Groningen, Health Economics aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam gaan studeren. Dit vanwege zijn interesse in de organisatie en innovatie van de zorg. 

Raad van Toezicht

Om de langetermijnvisie van de Sustainable Healthcare Challenge te bewaken is er een Raad van Toezicht (RvT) actief die op de achtergrond betrokken is bij het jaarbestuur. De Raad van Toezicht bestaat uit oud-bestuursleden Nino Bellengé (2015), Renate Hilhorst (2015), en een van de SHC-oprichters Maarten Boertien (2012).
Nino Bellegé

Nino Bellegé

Raad van Toezicht

Renate Hilhorst

Renate Hilhorst

Raad van Toezicht

Maarten Boertien

Maarten Boertien

Raad van Toezicht

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn studenten of young professionals die affiniteit hebben met ondernemerschap en/of de gezondheidszorg (het liefst allebei!) en zich in willen zetten voor de missie van de SHC. Zij doen dit met name door de verschillende kanalen van de SHC actief te promoten (denk aan: social media, college praatjes houden, “via-via” promotie), maar uiteraard ook door andere activiteiten. Wil je meer informatie of ook ambassadeur worden? Klik dan hieronder. Klik hier als jij ook ambassadeur wilt worden