SHC bestuur

Bestuur

Jaarlijks worden zes tot acht bestuursleden aangenomen die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de SHC. Het bestuur vergadert wekelijks en vier keer per jaar komen zij samen met de Raad van Toezicht. Samen zetten zij zich in voor de toekomstige ondernemers in de zorg! 

Lieke Bok

Lieke Bok

Voorzitter

Lieke zal dit jaar opnieuw aanblijven in het bestuur van de SHC. Na al een jaar de functie van externe relaties vervuld te hebben, zal ze dit jaar de rol van voorzitter op zich nemen. Haar doel is ondernemerschap zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de zorg en haar processen, zodat innovaties een impact hebben en de professionals ondersteunen.

Magret Huisman

Magret Huisman

Financiën

Magret zit op dit moment in haar vierde jaar van Geneeskunde en vervult dit jaar de rol van penningmeester. Ze kijkt er naar uit om alle ins and outs te leren over de financiën van een bestuur zoals de SHC. Ook hoopt ze via deze functie meer kennis op te doen over medisch ondernemerschap binnen de zorg. 

Michiel van Etten

Michiel van Etten

Externe Relaties

Ook Michiel blijft nog een tweede jaar bij de SHC. Vorig jaar als voorzitter, dit jaar zal Michiel samen met Fleur de functie van externe relaties vervullen. Afgelopen jaren heeft hij als zorgvastgoed adviseur gewerkt waarbij hij ouderen zorgorganisaties ondersteunde bij verschillende huisvestingsvraagstukken. Nu heeft Michiel zijn eigen start-up waarbij hij de data omtrent woon & zorgvraagstukken binnen de ouderenzorg beter en efficiënter wil inrichten.

Fleur Meijers

Fleur Meijers

Externe Relaties

Fleur vervult dit jaar samen met Lieke de functie van externe relaties binnen de SHC. Met een master in Regenerative Medicine & Technology en werkzaam bij het Netherlands Heart Institute heeft ze al wat ervaring in de zorgwereld opgedaan. 

Nathalie Menningh

Nathalie Menningh

Marketing & Communicatie

Nathalie is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van de SHC. Werkzaam als community manager bij Zorginnovatie.nl heeft ze al de nodige ervaring met start-ups. Ze kijkt er naar uit om haar creativiteit in te zetten om zoveel mogelijk studenten en young professionals te enthousiasmeren om aan de slag te gaan in de zorgsector.

Ruben van Riemsdijk

Ruben van Riemsdijk

Startup Manager

Ruben houdt zich bezig met alle start-ups binnen de SHC. Met zijn werk als adviseur op het gebied van capaciteitsmanagement in de zorg heeft hij al het een en ander aan uitdagingen binnen de zorg meegemaakt. 

Ella Waal

Ella Waal

Event Manager

Ella vervult dit jaar de positie van Event Manager binnen de SHC. Ze kijkt er naar uit om haar creativiteit in te zetten voor de evenementen en hier zowel de bestaande als nieuwe partners bij te betrekken. 

Raad van Toezicht

Om de langetermijnvisie van de Sustainable Healthcare Challenge te bewaken is er een Raad van Toezicht (RvT) actief. De RvT is op de achtergrond betrokken bij ieder jaarbestuur. Dit jaar wordt door de RvT en het SHC bestuur de focus gelegd op het ontwikkelen en uitvoeren van een nieuwe strategie voor de Sustainable Healthcare Challenge.
Bart Koppelmans

Bart Koppelmans

Raad van Toezicht

Na deelname aan het SHC traject 2018/2019 heeft Bart Koppelmans zijn passie voor de zorg ontdekt. Sinds die tijd begeleid hij studententeams en start-ups in Brabant met het opzetten van hun projecten en ondernemingen. Momenteel werkzaam bij TU/e innovation Space ervaart hij de energie van jonge ondernemingen dagelijks en motiveert hij hen om een succes te maken van hun projecten.
Fleur Rudolphus

Fleur Rudolphus

Raad van Toezicht

Fleur heeft een achtergrond in innovatie en management van de gezondheidszorg. Fleur is werkzaam bij Microsoft, waarbij ze focust op digitalisering in de Nederlandse ziekenhuizen doormiddel van slimme technologie. Fleur heeft tijdens haar studie meerdere evenementen van SHC bijgewoond en kijkt er naar uit om zich vanaf 2022 actief in te zetten voor SHC. Fleur haar achtergrond en passie voor innovatie en technologie binnen de zorg zijn haar grootste drijfveer om zich in te zetten om de zorg te verbeteren en innovaties te stimuleren.

Anne Arntz

Anne Arntz

Raad van Toezicht

Met een achtergrond in Biomedical Engineering adviseert Anne als consultant zorginstellingen en andere zorggerelateerde organisaties. Anne zet haar strategische vaardigheden graag in om de SHC en haar bestuur verder te ontwikkelen en daarmee de zorg toekomstbestendig te maken.

Frank Rutgers

Frank Rutgers

Raad van Toezicht

Frank Rutgers is advocaat bij Louwers IP|Technology Advocaten, waar hij zich heeft gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en IT-recht. In zijn dagelijkse praktijk houdt Frank zich onder andere bezig met ondernemingen binnen de zorg. Via de door hem mede-opgezette stichting ehvLINC helpt Frank daarnaast geregeld startups in de zorg. Deze sector spreekt hem bijzonder aan gezien de impact die zorginnovaties kunnen hebben in ons dagelijks leven.

Dayo Kielstra

Dayo Kielstra

Raad van Toezicht

Dayo is sinds 2020 betrokken bij de SHC. Hij is voormalig bestuurslid en behartigde in zijn rol de externe relaties van de stichting.
Daarnaast houdt hij zich bezig met digitalisering en optimalisatie van processen bij een globale medtech speler. Door zijn technisch bedrijfskundige achtergrond ligt zijn interesse voornamelijk bij het raakvlak van medische innovaties en techniek. Zijn motivatie om de SHC te ondersteunen ligt bij het ontwikkelen van een duurzame zorg samen met enthousiaste en jonge ondernemers.