Ons team

Het dagelijkse bestuur van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is in handen van een enthousiast en ambitieus team van studenten en young professionals. Vanuit hun passie voor jong ondernemerschap zetten zij zich vrijwillig in voor de SHC. Naast het jaarbestuur is er een Raad van Toezicht (RvT) die de langetermijnvisie bewaakt. Tenslotte heeft de SHC een bevlogen team van ambassadeurs, die de SHC promoten, het netwerk verder vergroten en ondersteunen bij evenementen.

Jaarbestuur

Jaarlijks worden zes tot acht bestuursleden aangenomen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de evenementen en de continuïteit van de stichting. Het bestuur vergadert wekelijks en 4 keer per jaar komen zij samen met de Raad van Toezicht.

Vera van Lin

Vera van Lin

Voorzitter

Na haar studie “Health Economics” in Rotterdam heeft Vera van Lin bij een zorgverzekeraar en als consultant gewerkt. Sinds een jaar werkt ze bij Cordaan in Amsterdam als business analist/-controller. In haar vrije tijd rent Vera graag rondjes door Rotterdam!

voorzitter@shcbestuur.nl

Willem Sloet

Willem Sloet

Financiën

Studeert zit in zijn tweede jaar van de master “Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences” aan de VU. Zijn focus ligt op ondernemerschap in de zorg, dus de SHC sluit hier goed op aan. In zijn vrije tijd verblijdt Willem zijn buren graag met zijn muziek.

financien@shcbestuur.nl

Kees Stefels

Kees Stefels

Externe Relaties

Als masterstudent van de studie “Management of Innovation” aan de Rotterdam School of Management kent Kees genoeg theorieën over innoveren in de zorg. Een bestuursjaar bij de SHC biedt dan ook een prachtige gelegenheid om te kijken waar theorie en praktijk elkaar overlappen, maar voornamelijk waar ze verschillen.

externe@shcbestuur.nl

Krijna Opschoor

Krijna Opschoor

Event Manager

Tijdens haar studietijd heeft Krijna veel verschillende gebieden verkend: naast een BSc in biomedical sciences en een minor in global security aan Amsterdam University College, heeft zij een pre-master Business Administration gevolgd, en studeert zij inmiddels geneeskunde via het zij-instroom programma van VUmc Zigma. Geen wonder dus dat Krijna zich graag verdiept in een multidisciplinaire organisatie als de SHC.

events@shcbestuur.nl

Bas Dalmeijer

Bas Dalmeijer

Startup Manager

Bas is momenteel 6e jaars geneeskunde student aan het AMC. De combinatie van techniek, innovatie en de gezondheidszorg hebben altijd zijn interesse getrokken en hij is ook al langere tijd actief bij de SHC als ambassadeur. Aankomend jaar zal hij de functie van Startup Manager op zich nemen en de startups begeleiden gedurende het jaar.

startups@shcbestuur.nl

Bente van den Akker

Bente van den Akker

Marketing & Communicatie

Bente is masterstudent in “Health Economics” aan de Eramus Universiteit Rotterdam. Door haar bijbaan in het Maasstad Ziekenhuis weet zij ook hoe het primaire proces van de zorg eruit ziet.

marketing@shcbestuur.nl

Raad van Toezicht

Om de langetermijnvisie van de Sustainable Healthcare Challenge te bewaken is er een Raad van Toezicht (RvT) actief die op de achtergrond betrokken is bij het jaarbestuur. De Raad van Toezicht bestaat uit oud-bestuursleden Nino Bellengé (2015) en Robin Toorneman (2018). Dit jaar mogen wij ook Daan Rijk, Manager Accounts Payable bij Brocacef, verwelkomen tot de Raad van Toezicht.
Najoua Ryane

Najoua Ryane

Raad van Toezicht

Niels de Vette

Niels de Vette

Raad van Toezicht

Robin Toorneman

Robin Toorneman

Raad van Toezicht

Daan Rijk

Daan Rijk

Raad van Toezicht