Ons team

Het dagelijkse bestuur van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) is in handen van een enthousiast en ambitieus team van studenten en young professionals. Vanuit hun passie voor jong ondernemerschap zetten zij zich vrijwillig in voor de SHC. Naast het jaarbestuur is er een Raad van Toezicht (RvT) die de langetermijnvisie bewaakt. Tenslotte heeft de SHC een bevlogen team van ambassadeurs, die de SHC promoten, het netwerk verder vergroten en ondersteunen bij evenementen.

Jaarbestuur

Jaarlijks worden zes tot acht bestuursleden aangenomen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de evenementen en de continuïteit van de stichting. Het bestuur vergadert wekelijks en 4 keer per jaar komen zij samen met de Raad van Toezicht.

Diederick Verheijen

Diederick Verheijen

Voorzitter

Diederick vervult de positie als voorzitter binnen de SHC. Hij heeft geneeskunde gestudeerd in Leiden en werkt nu in het LUMC als arts assistent op de afdeling hartziekten. In zijn werk ziet Diederick dat innoveren binnen de gezondheidszorg lastig kan zijn. Daarom heeft hij de ambitie om samen met het team jonge enthousiaste ondernemers met een duurzaam idee in de zorg verder te helpen!

Romina Boers

Romina Boers

Financiën

Romina is geboren en getogen in Amsterdam en studeert hier geneeskunde aan de VU. Dit jaar is zij de penningmeester van de SHC en zal met name verantwoordelijk zijn voor het behoud van een financieel overzicht zodat onze plannen daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd!

Dayo Kielstra

Dayo Kielstra

Externe Relaties

Dayo behartigt dit jaar samen met Erik de externe relaties van de SHC. Na de studie Technische Bedrijfskunde is hij inmiddels werkzaam als process professional binnen Siemens Healthineers, waar de focus voornamelijk ligt op digitalisering en optimalisatie. Een van de persoonlijke redenen van Dayo om de SHC te ondersteunen is het ontwikkelen van een duurzame zorg samen met enthousiaste en jonge ondernemers met een visie!

Erik Ooms

Erik Ooms

Externe Relaties

Erik is dit jaar met Dayo verantwoordelijk voor de externe relaties van de SHC. Zijn studies hielden zich bezig met innovatiemanagement, beleid en ondernemerschap in de gezondheidszorg. Daardoor heeft Erik inzicht verkregen in het belang (en de uitdagingen) van zorginnovaties. Momenteel is hij werkzaam bij Task Force Health Care als accountmanager. Samen met dit bestuur hoopt hij bij te dragen aan innovatie in de gezondheidszorg!

Stef Heiloo

Stef Heiloo

Startup Manager

Stef is 5e jaars student geneeskunde in Utrecht. Dit jaar zal hij binnen de SHC de rol van Startup Manager vervullen. Vanuit zijn studie ziet Stef regelmatig knelpunten in de zorg en via de SHC wil hij bijdragen aan het ondersteunen van jonge ondernemers met creatieve oplossingen voor deze knelpunten.

Ted van Iersel

Ted van Iersel

Event Manager

Ted is dit jaar verantwoordelijk voor de events. In zijn laatste jaar van de master geneeskunde doet hij onderzoek bij de orthopedische chirurgie van het OLVG in Amsterdam. Hij merkt in de medische wereld dat innovaties in toenemende mate een grote rol gaan spelen. Aankomend jaar zal Ted daarom studenten en young professionals stimuleren om de stap te maken naar ondernemen in de zorg!

Malou de Jonge

Malou de Jonge

Marketing & Communicatie

Malou is dit jaar verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie omtrent de SHC. Na gezondheidswetenschappen gestudeerd te hebben in Wageningen, volgt ze nu de master psychologie in Leiden. Ze hoopt dit jaar meer zichtbaarheid en bekendheid te creeëren, zodat geen enkele startup in de gezondheidszorg aan de SHC voorbij gaat. Zo komen alle mooie innovatieve ideeën aan het licht!

Raad van Toezicht

Om de langetermijnvisie van de Sustainable Healthcare Challenge te bewaken is er een Raad van Toezicht (RvT) actief die op de achtergrond betrokken is bij het jaarbestuur. De Raad van Toezicht bestaat uit oud-bestuursleden Robin Toorneman (2018), Vera van Lin (2019), Bas Dalmeijer en Kees Stefels (2019).
Vera van Lin

Vera van Lin

Raad van Toezicht

Vera van Lin was voorzitter van de SHC in het jaar 2019/2020 en is daarna toegetreden tot de Raad van Toezicht. Daarnaast werkt ze bij Cordaan in Amsterdam als Business analist en controller. Ze wordt enthousiast van de mooie en creatieve ideeen van start-ups om de zorg weer beter of toegankelijker te maken.

Robin Toorneman

Robin Toorneman

Raad van Toezicht

Robin Toorneman combineert een academische achtergrond in life sciences & health met hands-on ervaring in het zorginnovatie ecosysteem. Als co-founder van MedScaler is hij gespecialiseerd in B2B marktintroducties voor medtech en digitale zorg innovaties wereldwijd. Robin is voormalig voorzitter van de Sustainable Healthcare Challenge, eHealth Advisor bij venture builder Holland Startup en Adviesraad lid van het Avicenna Excellence Programma. 
Bas Dalmeijer

Bas Dalmeijer

Raad van Toezicht

Kees Stefels

Kees Stefels

Raad van Toezicht

Kees Stefels heeft in het jaar 2019/2020 de rol gehad van Externe Relaties.  Momenteel bevindt hij zich in de afrondende fase van zijn master Management of Innovation. Zijn passie voor innovatie, gecombineerd met zijn  persoonlijke interesse in de Life Sciences/Zorg  sector, leidt er toe dat hij zich wil blijven inzetten om de zorg te verbeteren.