Het SHC-traject: extra begeleiding t/m de Challenge

De SHC zet in op het verschaffen van optimale begeleiding aan de startups die uiteindelijk zullen strijden tijdens de Challenge. Deze begeleiding zal worden geboden in de vorm van het zogenaamde ‘SHC Traject’ die op 23 maart 2017 tijdens de Masterclass wordt geïntroduceerd van 17.30 tot 18.30 uur aan startups. Het gehele traject loopt vanaf de Masterclass op 23 maart t/m de Challenge op 1 juni.

Deelname aan het SHC Traject houdt in dat de SHC je zal voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw idee te laten uitgroeien tot een ware start-up. Je zal gekoppeld worden aan een ervaren coach met wie je tijdens een aantal contactmomenten zal adviseren over verschillende zaken rondom het ontwikkelen van jouw zorginnovatie.

Dan rest er nog maar één ding: het publiek en de partners tijdens de Challenge overtuigen van de waarde van jouw zorginnovatie. Wie weet loop je die dag weg met financiële en structurele hulpmiddelen en, niet onbelangrijk, naamsbekendheid. In de zomer zal er een alumni & partner borrel worden georganiseerd, om terug te blikken op het SHC traject en met elkaar de vorderingen van jullie start-ups te bespreken.

Meer weten? Lees dan hier het Traject Booklet 2016.