Crack the Health Code 2023 wordt snel bekendgemaakt! Bekijk deze pagina voor het programma van vorig jaar

Wie

Crack the Health Code (CTHC) is bedoeld voor elke student/jonge professional met een interesse voor innoveren, ondernemen en zorg. Studeer jij aan een hogeschool of universiteit en richt jouw studie zich op een aspect van de zorg; of ben je werkzaam in een zorginstelling of in het ziekenhuis? Dan is dit hét evenement voor jou! Jij beschikt namelig is als je wilt innoveren in de zorg. Op de CTHC zul je deze kennis inzetten om zorgproblemen te hacken en uiteindelijk de code van het zorgprobleem te kraken!

Wat

Conceptueel is de CTHC gelijkend aan een hackathon. Binnen een dag zullen ca. 40 deelnemers de hersenen laten kraken met als doel het aanpakken van vraagstukken en struikelblokken in de zorg. Deze vraagstukken worden aangedragen door partners zoals 113 Zelfmoordpreventie en het Meander Medisch Centrum en kunnen jouw hulp goed gebruiken! In een groepje van ong. 4 personen zul je tijdens de dag aan de slag gaan om een casus van een van de partners aan te pakken.

Dit zul je niet alleen doen, want je wordt ondersteund door ervaren coaches die dagelijks dit soort problemen tacklen:

  • Mindy Asamoah is experimenten leider bij Spaarne Labs en richt zich op het ontzorgen van zorgverleners. Happy zorgverlener = happy patiënt.
  • Wouter Jansen heeft als tech ondernemer en co-founder van Ristretto ruim 6 jaar ervaring met het ontwikkelen van digitale concepten en producten.
  • Naast de workshop Design Thinking zal Peter Wouters ook als coach optreden tijdens de Crack the Health Code. Peter werkt als organisatiekundige bij VCOL en heeft een brede interesse en warm hart voor sectoren als zorg, onderwijs en cultuur.

Programma

09:00

Inloop deelnemers

09:30

Aftrap & introductie

09:45

Workshop 1 – Design Thinking

Tijdens de Crack the Health code zal Peter Wouters jou meenemen door het proces van design thinking, zodat jij meteen aan de slag kan met de casus! Peter Wouters is al lang betrokken bij de Sustainable Healthcare Challenge en is een expert op het gebied van innoveren en waarde creëren. Peter is een ondernemer in hart en nieren en zal jullie tijdens de Crack the Health Code trainen en begeleiden! Meer weten over Peter? Check https://lnkd.in/eVv-desi

10:15

Hack ronde 1

12:00

Lunch

12:30

Energizer 

12:35

Hack ronde 2

15:30

Workshop 2 – Elevator Pitch

Edo van Santen, beter bekend als de pitchcoach, zal tijdens de Crack the Health Code onze deelnemers de kneepjes van het vak bijbrengen. Edo heeft al vele ondernemers gecoacht en getraind, waaronder deelnemers van Dragon’s Den. Meer weten over Edo van Santen, kijk dan eens op de website https://lnkd.in/e22b5jqx

16:00

Schrijf je elevator pitch!

16:30

Pitchwedstrijd

17:00

Borrel 

17:45 Prijsuitreiking

Waar & Wanneer
De datum voor de CTHC 2022 is 19 maart en vind plaats vanaf 9:00 tot 18:30 in het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Met uitzicht over de Rotterdamse haven is het Erasmus Centre for Entrepeneurship de ideale plek om rauwe problemen om te zetten naar prachtige oplossingen die de toekomst van de zorg vorm kunnen geven!

Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam. Parkeren is gratis! 

Zien we je opnieuw in 2023?