Kom jij de casus van Artsen zonder Grenzen oplossen?

Wie

Crack the Health Code (CTHC) is bedoeld voor elke student/jonge professional met een interesse voor innoveren, ondernemen en zorg, life scieces of medtech sector. Studeer jij aan een hogeschool of universiteit en richt jouw studie zich op deze aspecten; of ben je werkzaam in hetzelfde veld? Dan is dit hét evenement voor jou! Op de CTHC zul je deze kennis inzetten om zorgproblemen te hacken en uiteindelijk de code van het zorgprobleem te kraken!

Wat

Conceptueel is de CTHC gelijkend aan een hackathon. Binnen een dag zullen ca. 30 deelnemers de hersenen laten kraken met als doel het aanpakken van vraagstukken en struikelblokken in de zorg. Deze vraagstukken worden dit jaar aangedragen door niemad minder dan Artsen zonder Grenzen! Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken. In een groepje van ong. 4 personen zul je tijdens de dag aan de slag gaan om een casus van een van de partners aan te pakken.

Dit zul je niet alleen doen, want je wordt ondersteund door ervaren coaches die dagelijks dit soort problemen tackelen:

  • Patrick Newland is Director Digital Experience bij IG&H
  • Robin van Wankum is Director Transformation bij IG&H
  • Sander Ackermans focust zich als Consultant Digital Innovation bij IG&H op het helpen van organisaties bij het identificeren, valideren en implementeren van innovatieve en klantgerichte digitale proposities
  • Annemiek Janssens is Consultant Health bij IG&H. Ze is verantwoordelijk voor projectoplevering en -beheer met een focus op strategie, data en samenwerking in complexe stakeholdergebieden.

Programma

08:30

Inloop deelnemers

09:00

Aftrap & introductie

09:45

Workshop 1 – Design Thinking

Tijdens de Crack the Health code zullen Patrick Newland en Sander Ackermans jou meenemen door het proces van design thinking, zodat jij meteen aan de slag kan met de casus!

10:30

Hack ronde 1 – inclusief pauze met snack

12:00

Mogelijkheid voor vragen aan opdrachtgevers

13:00

Lunch

13:30

Hack ronde 2

15:30

Workshop 2 – Speak to Inspire

Robin van Wankum & Annemiek Janssens nemen jullie mee in de kunst van het pitchen!

15:30

Finaliseren pitch

16:00

Pitchwedstrijd

16:30

Borrel 

17:30 Prijsuitreiking

Waar & Wanneer
De datum voor de CTHC 2023 is  vrijdag 17 maart en vindt plaats vanaf 08:30 tot 18:00 op het hoofdkantoor van IG&H (Hondiuslaan 102, 3528 AC Utrecht). De ideale plek om rauwe problemen om te zetten naar prachtige oplossingen die de toekomst van de zorg vorm kunnen geven!

Gratis naar de Crack the Health Code?

Mail je naam + studie/werk naar marketing@shcbestuur.nl en win 2 gratis kaarten – een voor jou en een voor je buddy! We verloten 5 X 2 tickets.

Wie neem jij mee?

Klik voor tickets