Voor het derde jaar op rij is Stichting Zorginnovatie Nederland partner van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC). SHC is een platform dat jonge, ondernemende studenten een podium biedt om hun innovatie te versnellen. Iets dat Zorginnovatie alleen maar kan aanmoedigen en ondersteunen.

Zorginnovatie.nl verbindt en versnelt
Zorginnovatie.nl heeft als doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Dit doen wij door ondernemers een platform te bieden waarop zij hun innovatie kunnen presenteren. Op deze manier verbinden wij innovatoren met andere (zorg)partijen, zodat zij eerder de markt op kunnen met hun idee.

Hieronder een aantal quotes van ondernemers die illustreren hoe Zorginnovatie.nl ingezet kan worden:

Nadat ik mijn innovatie gedeeld had op Zorginnovatie.nl kreeg ik waardevolle input van andere innovators. Bovendien kwam ik in contact met een mogelijke investeerder die geïnteresseerd was in mijn idee.

Partner Coolminds Group

Twee weken geleden zijn we benaderd door een zorgpartij. Zij hadden onze innovatie via het Zorginnovatieplatform gevonden en waren erg enthousiast. Gisteren hadden we een afspraak om kennis te maken, met positieve uitkomst. Erg mooi dat Zorginnovatie.nl dit ons heeft opgeleverd.

Innovator PlaygroundVR

Voor mijn organisatie ben ik vaak op zoek naar innovaties om de dienstverlening aan onze doelgroep te verbeteren. Vroeger was ik veel tijd kwijt aan het zoeken naar innovaties en om de verschillen inzichtelijk te maken. Zorginnovatie.nl helpt mij hierbij.

Innovatiemanager Pluryn

De afgelopen jaren hebben veel partijen elkaar via Zorginnovatie.nl gevonden en zijn er succesvolle partnerschappen tot stand gekomen. Daar doen wij het voor!

Waardevolle en inspirerende samenwerking SHC en Zorginnovatie
SHC is van studenten, voor studenten; een specifieke groep innovatoren waar wij minder snel mee in contact komen. Maar studenten zijn dé toekomst. Dit geldt zeker ook voor de zorgsector. SHC stimuleert jong ondernemerschap op een effectieve manier en met een flinke portie enthousiasme.

Het is onze gedeelde ambitie voor een innovatieve en duurzame gezondheidszorg, dat de samenwerking tussen SHC en Zorginnovatie waardevol en inspirerend maakt.

De Nationale Zorginnovatieprijs
De Nationale Zorginnovatieprijs is in het leven geroepen om onze missie te ondersteunen.

Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Hier helpt de Nationale Zorginnovatieprijs bij.

De winnende innovaties ontvangen een geldprijs waarmee ze de volgende stap in de ontwikkeling van hun bedrijf kunnen maken. Ook krijgen winnaars toegang tot het netwerk van Zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners.

Zo kunnen we het succes van innovaties samen versnellen!

Heb jij ook een innovatie in opschalingsfase? Inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 kan nog tot en met 31 december via zorginnovatie.nl.