Wij zijn trots om de volgende sprekers te mogen presenteren: Jeroen Kemperman, Patricia Heijdenrijk en Laurent de Vries! Op de Challenge & Congress zullen zij over verschillende aspecten spreken van innovatie in de zorg.

Jeroen Kemperman

Jeroen Kemperman

Senior Manager Strategy & Business Development bij Zilveren Kruis

Jeroen Kemperman is Senior Manager Strategy & Business Development bij Zilveren Kruis en tevens auteur van onder meer het boek “Briljante Businessmodellen in de Zorg”. Jeroen heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en werkt sinds 1998 bij Zilveren Kruis Achmea. Hij heeft dan ook als geen ander verstand van inspirerende en succesvolle businessmodellen die de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd kunnen oplossen!

Tijdens de Challenge & Congress van de SHC zal Jeroen ons meenemen in de visie op innovatie van Zilveren Kruis Achmea. Welke innovaties hebben het potentieel om de zorg beter en betaalbaarder te maken? En wat maakt een businessmodel nou eigenlijk briljant?

Patricia Heijdenrijk

Patricia Heijdenrijk

Directeur-bestuurder bij Pharos

Patricia Heijdenrijk is directeur-bestuurder bij Pharos, het expertisecentrum gezondheidsverschillen dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit, effectiviteit en toegankelijkheid van zorg en ondersteuning voor laagopgeleiden en migranten. Patricia heeft ruime ervaring met de thema’s sociale innovatie, kwaliteit van zorg en eHealth. Haar motto: “iedereen hoort erbij, iedereen doet ertoe, iedereen kan meedoen”.

Tijdens de Challenge & Congress van de SHC zal Patricia spreken over sociaal-economische gezondheidsverschillen binnen Nederland en de maatschappelijke opgave om die te verkleinen. Hoe zorgen we dat innovaties in preventie en zorg echt gaan werken voor iedereen?

Laurent de Vries

Laurent de Vries

Laurent de Vries vormt de Raad van Bestuur van Stichting Viattence, een organisatie die zich richt op ‘liefdevolle ouderenzorg’, verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagbesteding. Tevens is De Vries de voormalig Algemeen Directeur van GGD Nederland.

De Vries is jarenlang actief geweest bij de GGD. Eerst als algemeen directeur van GGD Gelre-IJssel en vanaf 2007 als directeur van GGD Nederland. Als geen ander zet hij zich in voor meer focus op preventie, om zo de zorg te verduurzamen. Binnen de ouderenzorg wil hij traditioneel en conservatief denken doorbreken en door middel van innovatie wil hij de Wet langdurige zorg veranderen in de Wet liefdevolle zorg!

Tijdens de Challenge & Congress van de SHC zal Laurent het met het publiek hebben over de uitdagingen om te innoveren in de ouderenzorg en hoe innovatie kan bijdragen om goede, betaalbare zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Challenge & Congress | 31.05.2018

Tijdens dit evenement wisselen pitches van jonge ondernemers (Challenge) en vooraanstaande sprekers (Congress) elkaar af. Het evenement wordt afgesloten met een live bidding, waar publiek en SHC-partners in-cash en in-kind bieden op hun favoriete pitches. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in de zorg? Zorg dat je snel een kaartje bemachtigt!

Koop nu je kaartjes!