In 2020 is de inspirator nét even anders dan andere jaren! Online, in plaats van offline. 3 avonden, in plaats van 1 avond.
Hieronder kan je wel alvast een idee krijgen van wat de Inspirator is!

Wat
De Inspirator is het eerste grote evenement van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Programma
Het programma van de Inspirator is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties kunnen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe innoveer je eigenlijk? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. Wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner!

Tijdens de avond komen houden professionals uit verschillende takken van de gezondheidszorg een inspirerende praatje over innoveren en ondernemen in de zorg. 

Voor wie
Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Wie weet ontmoet jij wel je ideale business partner.

Waar & Wanneer
Dit jaar is de inspirator online! Op 2, 9 en 16 december organiseren wij 3 thema-avonden:

– 2 december 19:00 – 20:30 “inclusiviteit”

– 9 december 19:00 – 20:30 “duurzaamheid”

– 16 december 19:00 – 20:30 “e-health” 

Kosten
Voor 2.50 per kaartje kun jij er al bij zijn!

 

Link om aan te melden: https://www.zorginnovatie.nl/sustainable-health-challenge-2020