Inspirator 2021-2022: Succes op het Randje van de Zorg

Dit event heeft succesvol plaatsgevonden op 14 december 2021, lees hier onder hoe de avond er uit zag!

Klaar om een avond lang geïnspireerd te worden door sprekers die dagelijks met zorginnovatie en ondernemerschap de grenzen van de zorg verleggen?

Wat

De Inspirator is het eerste grote evenement van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innovatie in de gezondheidszorg

Programma

Het programma van de Inspirator staat in het teken van Succes op het Randje van de Zorg en is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties zullen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe is het om zorgondernemer te zijn? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. 4 verschillende sprekers zullen je de kneepjes van hun vak bijbrengen. En…. wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner!

Voor wie

Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Zien we je daar?

Waar & Wanneer

Op 14 december vindt vanaf 18:30 de Inspirator van de Sustainable Healthcare Challenge online plaats.

Kosten

Omdat dit evenement verplaatst is naar online is het gratis! Klik hieronder om je ticket te bemachtigen

Zien we je volgend jaar weer?