De Inspirator 2018 heeft plaatsgevonden op 8 februari. Benieuwd hoe het was? Bekijk hier de foto’s en lees het verslag van deze inspirerende avond.

Wat
De Inspirator was het eerste grote event van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt stond dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.

Programma
Het programma van de Inspirator is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties kunnen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe innoveer je eigenlijk? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. Wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner! Een antwoord op deze vragen kun je vinden tijdens de verschillende elementen van de Inspirator:

• Luister naar motiverende sprekers, zoals Fenna Heyning, Jaap de Bruin en Adriaan Theeuwes die je meer zullen vertellen over waar de Nederlandse gezondheidszorg nu staat en wat er in de toekomst moet veranderen. Kijk onderaan deze pagina voor meer informatie over de sprekers.
• Neem plaats aan een round table met één van onze partners (Vintura, Kwadraat, Antes of Axon) of alumni startups en luister naar of brainstorm over huidige problemen in de zorg en eventuele oplossingen
• Doe mee aan een workshop en leer alles over biomimicry, een nieuwe wetenschap, die voorbeelden uit de natuur gebruikt als inspiratie om problemen in de samenleving op te lossen. In de medische wereld zijn al enkele voorbeelden van biomimicry oplossingen te vinden, zoals het gebruiken van het patroon in een haaienhuid om bacteriële groei te voorkomen op oppervlakten.
• Loop rond op de Playground en ontmoet verschillende startups en innovaties. Laat je inspireren door hun verhalen.
• Netwerk tijdens het walking dinner of tijdens de afsluitende netwerkborrel.

Voor wie
Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Wie weet ontmoet jij wel je ideale business partner.

Waar & Wanneer
De inspirator vond dit jaar plaats op donderdag 8 februari 2018 van 17.30 t/m 21.30 uur. Het evenement vond plaats in de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) in het Beatrix gebouw naast Utrecht Centraal.

Kosten
Een toegangskaartje koste €15,-. Voor studenten was er 50% korting en koste het kaartje €7,50. Het diner zat inbegrepen in de kosten.

Andere SHC evenementen
Helaas heeft dit evenement al plaatsgevonden. Interesse in een van onze andere evenementen? Koop snel je kaartje voor de Masterclass of de Challenge & Congress!

Masterclass 22.03.2018

Leer skills voor het ontwikkelen van jouw start-up!

Koop nu je kaartjes!

Challenge & Congress 31.05.2018

Verbaas je over de ontwikkelingen in de zorg!

Koop nu je kaartjes!