Inspirator

Klaar om een avond lang geïnspireerd te worden door sprekers die dagelijks met zorginnovatie en ondernemerschap de grenzen van de zorg verleggen?

Hieronder leggen we je uit wat de Inspirator 2021 op 14 december jou kan bieden!

Wat
De Inspirator is het eerste grote evenement van het jaar voor de SHC. Zoals de naam verklapt staat dit event in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit evenement is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene spelers in de zorg, maar ook met medestudenten en/of young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innovatie in de gezondheidszorg. 

Programma
Het programma van de Inspirator staat in het teken van Succes op het Randje van de Zorg en is er op gericht om je na te laten denken over innovatie in de zorg. Welke innovaties zullen bijdragen aan betere of efficiëntere zorg? Hoe is het om zorgondernemer te zijn? Ook is dit hét evenement om te ontdekken of jij in de toekomst je eigen startup op wilt richten. 4 verschillende sprekers zullen je de kneepjes van hun vak bijbrengen. En…. wie weet doe jij tijdens dit evenement al wel inspiratie op wat betreft de inhoud van een potentiële startup of ontmoet je een fantastische businesspartner!

Voor wie
Studenten, young professionals en iedereen die een hart voor zorginnovatie heeft is welkom! Ben je niet erg ondernemend, maar heb je wel speciale interesse in de gezondheidszorg? Of ben jij een ondernemer in hart en nieren, maar richt jij je niet specifiek op de gezondheidssector? Dan nog is de Inspirator voor jou een fantastisch evenement! Een van onze doelen is namelijk: het verbinden van mensen met verschillende interesses en talenten. Zien we je daar?

Waar & Wanneer
Op 14 december vindt vanaf 18:30 de Inspirator van de Sustainable Healthcare Challenge plaats in PLNT Leiden. Dit is gemakkelijk met het OV te bereiken via Leiden Centraal en bevindt zich middenin de prachtige Leidse binnenstad.

Kosten
Voor €10 per kaartje kun jij er al bij zijn! Klik hieronder om je ticket te bemachtigen