Klaar om geïnspireerd te worden door professionals die dagelijks met zorg, innovatie en ondernemen bezig zijn?

Klik voor tickets!

Programma en sprekers

Al eens gedacht over ondernemen of innovatie in de gezondheidszorg, life sciences of medtech? Zou je graag weten of het wat voor jou is of juist tips willen krijgen over hoe verder te komen in het ondernemen? De Sustainable Healthcare Challenge (SHC) heeft het perfecte evenement voor je: de Inspirator.

Op 12 december 2022 zullen drie verschillende professionals binnen de gezondheidszorg (o.a. Prof. Dr. Diederik Gommers) hun ervaring op het gebied van innovatie en ondernemen met je delen. Kom luisteren en laat je enthousiasmeren tijdens plenaire lezingen en stel laagdrempeling je vragen tijdens Q&A’s. Na het opdoen van alle kennis en inspiratie kun je dit onder het genot van een drankje en versnapering uitgebreid nabespreken bij onze netwerkborrel! Onze passievolle sprekers en aanwezige zorgpartners staan te popelen om in de vorm van ronde tafelgesprekken met je in gesprek te gaan. Het perfecte moment om laagdrempelig te kijken: of ondernemen in de zorg wat voor je is en hoe het werkt of hoe je jouw start up naar het volgende level kan brengen! Of je dus nu nog geen idee hebt van ondernemen of al een start up hebt – de Inspirator zal je verrijken en jawel: inspireren. Want ondernemen en innoveren: dat kan jij ook! Wie neem jij mee? Jullie zijn welkom!

Voor wie

De Inspirator is voor iedereen met een hart voor de zorg, life sciences of medtech en interesse in ondernemen of innovatie! Ervaring hierin is niet vereist – zowel beginnelingen als ondernemers in hart en nieren zijn welkom. We nodigen studenten, young professionals en bedrijven uit om aan te sluiten en samen hun enthousiasme te delen, zo gaan we er namelijk komen: met elkaar.

Tickets, tijd en andere praktische informatie

Datum: maandag 12 december 2022
Tijd: inloop 18:00 uur, starttijd 18:30 uur
Locatie: The Edge Olympic Amsterdam-Zuid Fred. Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam
Bereikbaarheid: 15 minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam-Zuid
Prijzen: Studenten en young professionals 15,95 incl. fee, Bedrijven 75,95 incl. fee

Koop je tickets viahttps://eventix.shop/94b6qs5j 

Meer informatie over de SHC?

De Sustainable Healthcare Challenge is een non-profit organisatie vóór en door studenten en young professionals met als doel jong ondernemerschap in de zorg, life sciences en medtech te faciliteren door o.a. workshops en een pitch-wedstrijd gericht op start-ups te organiseren. Vind uitgebreide informatie hier. Wil je als eerste weten van nieuwe events? Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Prof. Dr. Diederik Gommers

Prof. Dr. Diederik Gommers

Hoofd Intensive Care Erasmus MC

Prof. Dr. Diederik Gommers is natuurlijk bekend vanwege zijn belangrijke bijdrage aan de zorg ten tijde van de Covid pandemie.
Als voormalig voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC), huidig lid van het Outbreak Management Team en afgestudeerde van Stichting Bedrijfskunde heeft deze intensivist meer dan genoeg met ons te delen: waar is er behoefte aan innovatie in de gezondheidszorg, wat zijn de knelpunten en hoe gaan we deze samen overkomen?

Fitsurance

Fitsurance

Data gedreven leefstijlcoaching

Tommie Koppens zal namens Fitsurance spreken over wat data allemaal voor je gezondheid kan doen en hoe je hier een bedrijf van maakt. De geaccrediteerde leefstijlcoaches van Fitsurance geven mensen via een data gedreven en wetenschappelijke analyse inzicht in hun gezondheid en laten hun zo zien waar werk aan de winkel is, om hun risico op een chronische ziekte te verlagen. Zo helpen zij werkgevers en consumenten een gezonde en vitale leefstijl te hanteren, maar ook zorgprofessionals en zorgorganisaties om hun coachees/klanten beter te kunnen helpen!

Manuel Voll

Manuel Voll

Interim C-Level Healthcare Executive

Manuel Voll zal optreden als Moderator tijdens de Inspirator. Als oprichter en directeur van Lagom Support combineert Manuel zijn 28 jaar (inter)nationale ervaring om (1) innovatieve oplossingen te vinden voor de complexe uitdagingen waar stakeholders in de zorg voor staan, (2) leidinggevende posities op ad interim basis te vervullen en (3 ) talenten te begeleiden tot (toekomstige) leiders.
Hij heeft voor enkele grote bedrijven in de gezondheidszorg en life sciences gewerkt, waardoor hij uitgebreide ervaring heeft opgedaan in het managen van (nieuwe, nationale en internationale) productontwikkeling en commercialisering.
Manuel wordt beschouwd als een opinieleider in het managen van commerciële uitdagingen en het realiseren van groei en is persoonlijk betrokken geweest bij de commercialisering van producten en diensten met een gezamenlijke wereldwijde omzet van meer dan US$ 2 miljard.
Manuel heeft verschillende artikelen gepubliceerd over de ontwikkeling van de zorgmarkt en het belang van het gebruik van real-world data. Momenteel ondersteunt hij een biotechbedrijf als interim-CEO.

ActiZ

ActiZ

Branchevereniging zorgorganisaties

Namens ActiZ komen Sjoerd Becx en Sanne Boon licht schijnen op de toekomstbestendige ouderenzorg. Waarom moet je je als start-up nu juist voor de ouderenzorg gaan inzetten? Een klein tipje van de sluier: omdat de toekomst van de zorg voor ouderen en chronisch zieken één van de grootste maatschappelijk vraagstukken van onze samenleving is. En wat is de rol van technologie en digitale hulpmiddelen in dit verhaal?

Wie neem jij mee naar de Inspirator?

Koop hier jullie tickets

The Edge Olympic