Ik kom graag in contact met alle oud-deelnemers van de SHC, maar ook met beginnende start-ups en potentiële coaches!

Heleen van der Heijden

Start-up Manager

Komend jaar wordt de Sustainable Healthcare Challenge alweer voor de 6e keer georganiseerd en dat  betekent dat het start-up netwerk steeds groter wordt. Daarom is er vanaf dit jaar een nieuwe functie in het jaarbestuur in het leven geroepen, namelijk de Start-up Manager. Heleen van der Heijden is dit jaar de gelukkige die deze functie zal mogen vervullen, maar wat doet de Start-up Manager precies en wat kan de Start-up Manager voor jou betekenen?

Kort gezegd is Heleen komend jaar verantwoordelijk voor het netwerk van start-ups van de SHC. Dat betekent dat ze contact zal onderhouden met alle start-ups die ooit hebben meegedaan aan het traject, de challenge of hebben deelgenomen aan verschillende evenementen. Ook als je als start-up of beginnend ondernemer nog nooit actief betrokken bent geweest bij de SHC, is Heleen de persoon bij wie je al je vragen kunt stellen omtrent de SHC.

Wij streven ernaar om beter contact te onderhouden, omdat we start-ups ook na hun deelname aan de SHC verder willen helpen. Ook vinden we het belangrijk dat er een betere follow-up van winnende start-ups van de Challenges komt. Wat hebben de start-ups precies gedaan met het gewonnen geld en hoe hebben de in-kind bijdragen bijgedragen aan de ontwikkeling van de start-ups? Zo zijn we graag op de hoogte van de groei van de start-ups en kunnen wij daadwerkelijk gaan meten wat onze impact is als stichting.

Daarnaast zal Heleen verantwoordelijk zijn voor de inrichting van het SHC-traject en de werving en selectie daaromheen. Het traject heeft ontzettend veel potentie, en daarom streeft het jaarbestuur er naar om het traject dit jaar nog beter op de kaart te zetten.
Dus:

– Heb jij een leuk en innovatief idee en kan je wel wat hulp gebruiken om verder te komen? Misschien is het SHC-traject wel wat voor jou!
– Heb jij een leuke start-up en ben jij klaar om te pitchen? Dan is de Congress and Challenge wellicht wat voor jou?
– Ben jij een geboren ondernemer met veel ervaring en help jij graag beginnende ondernemingen op weg? Dan is het misschien wat voor jou om coach te worden!

Herken jij je in één of meerdere vragen of heb je vragen of suggesties omtrent de SHC? Neem dan contact op met Heleen via startups@shcbestuur.nl.